Jenő
-3 °C
6 °C

Csodagyerekre bukkant a Puskás Akadémia

2017.06.23. 13:05

Mint az közismert, a Puskás Akadémia célkitűzése, hogy új tehetségeket fedezzen fel és neveljen ki a magyar labdarúgás számára. A Nemzeti Sport pénteki híre szerint a klub megint nagyot dobott ezen a téren, a felcsútiak egy újabb csiszolatlan gyémántra bukkantak.

Hiába rejtegette a szezon nagy részében a kispadon Radó Andrást a Ferencváros, a Puskás Akadémia éles szemű játékosmegfigyelőit nem könnyű átverni, így is felismerték a 23 éves tinédzser tehetségét. Radó alig két éve igazolt a Fradihoz, ahol most valószínűleg egy kicsit csalódottak, hogy csak ugródeszkának tekintette a klubot.

A hírek szerint a vezetők már beletörődtek a dologba, és elfogadták a Puskás vételi ajánlatát, a felcsútiaknak mindössze a játékossal kell megegyezniük, ami bizonyosan formaság.

A fiatalos és dinamikus Puskás Akadémiának nehéz ellenállni, főleg amióta kiderült, hogy egy-két éven belül bajnokcsapatot szeretnének látni Felcsúton. Erősítenek is becsülettel, a feljutás óta eltelt pár hétben a visszatérő légiósokkal együtt már egy egész csapatnyi új játékosa lett a klubnak, még az is jött, aki annyira nem akart.

Radó sikerességéhez minden adott Felcsúton, ahol Pintér Attila irányításával bontakoztathatja ki képességeit. Talán csak a fokozott figyelmet és nagy nyomást lesz nehéz megszoknia, ami egy ilyen nagy klubnál nehezedik a játékosokra.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?