Károly, Karola
-1 °C
4 °C
Index - In English In English Eng

Deutsch beindult, hullanak a fejek az MTK-nál

2017.06.30. 11:38

Az MTK kiesése a hazai futball élvonalából nem járt következmények nélkül. Deutsch Tamás klubelnök szerint a költségvetés alapján a középmezőnyben kellett volna végeznie a csapatnak.

Tamási Zsolt vezetőedzőt rögtön a bajnokság vége után menesztették - a Balmazújvárossal feljutó Feczkó Tamás lesz a tréner -, de szerződését közös megegyezéssel bontották fel a klubhoz tartozó agárdi futballakadémián is, aminek vezetője volt.

Pénteken az is kiderült, hogy Domonyai László klubigazgató sem folytathatja, noha 2021-ig szólt a szerződése, elváltak egymástól.

Domonyai élete harmadát, 15 évet tölthetett a klubnál - edző, játékosmegfigyelő volt eleinte -, felemelő időszaknak nevezte elköszönésekor, hogy látta felnőni Németh Krisztiánt vagy Gulácsi Pétert.

Az MTK vezetése alatt egyszer lett bajnok (2008), egyszer ezüst- (2007) egyszer pedig bronzérmes (2015).

Arról persze szemérmesen hallgat, hogy amikor kilépett a nemzetközi kupába az MTK, akkor a szlovák Szenc és az örmény Mika Astarak mondott véleményt az akadémián folyó szakmai munkáról is. Mindkét klub egyetlen egyszer jutott tovább történetében a nemzetközi kupapárharcban, amikor éppen az MTK került az útjába.

Deutsch hétfőn úgy nyilatkozott, hogy bajnokként kell visszajutnia a csapatnak.

15%
5499 Ft
4675 Ft
15%
3490 Ft
2967 Ft