János, Pál
19 °C
34 °C
Index - In English In English Eng

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Ferguson: Pogba? Egy szarzsák a menedzsere

2017.07.04. 15:57

Sir Alex Ferguson négy éve hagyta el a Manchester United edzői padját, egy évvel korábban még ő engedte el Paul Pogbát 400 ezer fontért a Juventusba, hogy aztán tavaly nyáron 90 millió fontért, azaz világrekordot jelentő 105 millió euróért vásárolják vissza.

Ferguson visszavonulása óta előadásról előadásra jár, meglátogatta a Sale Sharks rögbiklubot is, ahol egy profi rögbis, Brian Mujati saját videót készített pár hete, és feltette neki a kérdést:

Hogy nem látták a Manchester Unitednél a mai modern futball eszközeivel, hogy Pogbából a világ legjobb legdrágább futballistája lehet?

Ferguson váratlan stílusban csapta le a választ:

Egyszerű, rossz volt a menedzsere. Egy szarzsák.

A teremben óriási röhögés követte az őszinte választ, amivel Ferguson Mino Raiolát, Pogba és még több tucat futballsztár ügynökét jellemezte.

A videón már nincs meg, de Ferguson utána kifejtette, hogy remek szerződsét ajánlottak akkor Pogbának, ám ő azt Raiola hatására visszautasította.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!