Dani Alves felhúzta Guardiolát, de trollkodott-e a PSG-vel?

2017.07.12. 09:43

A L'Equipe, a legnagyobb francia sportújság biztos benne, hogy Dani Alves a Manchester City helyett a Paris Saint-Germainhez szerződik, sőt, szerda délután négykor be is mutatják.

Dani Alves
Dani Alves

A Juventust egy év után elhagyó jobbhátvéd a brit sajtó szerint mindenben megállapodott a Cityvel, Pep Guardiola edző kívánsága volt, hogy szerezzék meg. 2008-ban a Barcához is leigazolta, régi ismerőshöz akart nyúlni, akiben nem csalódik.

Csakhogy az utolsó pillanatban a PSG ráígért a manchesteri fizetésre, és Alves, akinek 34 évesen már végképp csak a zseton számít, inkább a franciákhoz megy.

Guardiola kiakadt, de Alves állítólag felbosszantotta a párizsiakat is, ugyanis egy forrás szerint az évtized trollkodásával a

61-es mezt akarta a PSG-nél.

Ha elsőre nem esne le, Dani Alves ugye nagy Barca-fan, nyolc évig játszott a Barcelonában, ami tavasszal minden idők legnagyobb európai kupafordításával, a BL-visszavágón

6-1-gyel

ütötte ki a PSG-t.

Ez akkora pimaszság, hogy valószínűleg inkább csak sztori, de Guardiola és a City dühe nagyon is valós.

UPDATE: Az ESPN szerint Alves nem párezer font miatt gondolta meg magát, hanem a PSG konkrétan megduplázta a pénzt, amit a City ígért neki. 6 millió fontot adott volna a City egy szezonra, a PSG-nél 12 milliót kapna, ami 13,5 millió euró/év. Mindezt két éven át.

UPDATE 2: Alvest tényleg bemutatta a PSG szerda délután, de nem a 61-es, hanem a 32-es mezzel a kezében.  • Tippek
  • Biztosítás