Árpád
-2 °C
4 °C

Levette, fordulásból, negyvenről bevágta

2017.07.30. 13:33

Az USL az Egyesült Államok harmadik vonalának megfelelő bajnokság. Itt szerepel az Ottawa Fury és a Toronto II csapata, valamint Sito Seoane nevű amerikai futballista, akinek a vasárnap hajnali gólja hamar körbe fogja járni a világot.

A 28 éves csatár a Toronto elleni meccs 75. percében lőtt elképesztő nagy gólt. A meccs 75. percében a Jonathan Bardentől kapott labdát előbb térdre vette, majd a felpattanót olyan 40 méterről, fordulásból irgalmatlanul bevágta a torontói kapuba.

Aki nem ismeri Seoane nevét nagyon ne csodálkozzon. Hazájában egyetemi csapatokban futballozott, majd az Austin Aztex játékosa lett. Európában is játszott, egy-egy szezont lehúzott az izlandi ÍBV és a Fylkir csapataiban is játszott, nyolc gólt lőtt a két idény alatt, idén került Öttawába. Ez élete gólja volt, az biztos.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?