Géza
6 °C
9 °C
Index - In English In English Eng

Bajner: Azt hittem, csak ki akarnak szúrni velem

2017.08.17. 11:58

Megvan Bajner Bálint 12. klubja. A Sopronból induló, 26 éves csatár a Dortmund második csapatának a játékosa lett, ahol 2012 és 2014 között már egyszer futballozott. Ahogy az Nso.hu interjújából kiderül, a futballista éppen a Carl Zeiss Jenánál volt próbajátékon, amikor a Dortmund beelőzött.

A csatárt egyelőre a negyedosztályban szereplő második csapat alkalmazza majd, de lehetősége nyílik együtt edzeni az első csapattal is, kimagasló produkció esetén akár a Bundesligában is bemutatkozhat.

Bajner legutóbb a Modenában szerepelt, de az olasz klubbal tavaly december végén szerződést bontott, és azóta nem volt egyesülete. Most a Dortmund következik. Ahogy Bajner elmondta, először nem vette komolyan dolgot, és azt hitte, csak vicc, hogy pont a Dortmund akarja leigazolni.

Bajnert amúgy is előszeretettel találják meg a szurkolók. Amikor Angliában, a Notts Countyban futballozott, még saját szurkolótábora is volt, a kint élő magyar drukkerek kísérték el a meccsekre, a közösségi oldalakon pedig egy korábbi nyilatkozata miatt is rendre megtalálták a trollok.