Gyöngyi
5 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mészöly Géza nem élte túl Pintér ötösét

2017.08.29. 14:56

A labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Swietelsky-Haladás vezetőedzője, Mészöly Géza közös megegyezéssel távozott a csapat éléről.

A Haladás 5-1-re kapott ki a Felcsúttól a hétvégén, Pintér Attila előre megmondta, előbb-utóbb valaki beleszalad a késbe. Mészöly lett az.

A klubvezetés döntését a keddi edzés előtt közölte a játékosokkal Tóth Miklós ügyvezető igazgató, aki elmondta, több edzővel is tárgyalásban állnak, de egyelőre nem tudja, ki váltja a szakembert a kispadon.

Mészöly Géza még a 2014/2015-ös szezon végén vette át a csapatot, és azok után, hogy benntartotta a szombathelyieket az élvonalban, az elmúlt két idényben előbb ötödik, majd hatodik helyig vezette őket. Jelenleg hét forduló után hat ponttal az NB I 10. helyén áll a Haladás.

Ez volt az OTP Bank Liga első edzőváltása.