Teréz
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Már orvosin volt a Chelsea-nél, amikor meggondolta magát

2017.09.01. 13:23

Annyi kútba esett biznisz, mint az utolsó napon volt Angliában egy teljes átigazolási szezonban ritka, egy sor játékos klubváltása hiúsult meg az utolsó órákban.

Nem ment a

  • WBA-ból a ManCitybe Jonny Evans
  • a Cityből az Interbe Eliaquim Mangala
  • a Monacóból Thomas Lemar az Arsenalba
  • az Arsenalból Alexis Sanchez a Citybe
  • az Evertonból Ross Barkley a Chelsea-be

Mindegyik legalább 30 millió fontos biznisz lett volna. És még ott van egy kudarc, a Barca és Philippe Coutinho, ami pénteken lesz hivatalos.

Az esetek közül egy teljesen bizarr van, Barkleyé, akiről megegyezett a két klub 35 millió fontban. A játékos már Londonban volt, a Chelsea edzőtáborában, már az orvosi vizsgálatát is elvégezték, amikor ő kitalálta, hogy

meggondolta magát, nem akar a Chelsea-be menni.

Nem vicc, a nívós angol újságok is így hozták a sztorit, a srác rájött, hogy ő mégsem akar a londoniaknál játszani. Megszívatott ezzel két klubot, különösen a sajátját, az Evertonnak ez óriási pénz lett volna. A Chelsea meglesz nélküle is.