Olivér
4 °C
8 °C

Összeomlott a megpattanó miatt a védő

2017.09.11. 23:01

Meglehetősen nagy büntetés volt a Premier League hétfő esti meccse, a West Ham-Huddersfield, valójában két szép mozdulat volt, a londoniaktól Chicharito felső kapufája az első, a vendégektől Ince felső kapufája a második félidőben.

Rengeteg rossz passz, labdakezelési hiba, felépített akció viszont ha egy-egy akadt mindkét oldalon. A kapufák között azért volt két gól, a 72. percben Obiang szerzett vezetést a hazaiaknak egy durván megpattanó lövéssel.

A labda valószínűleg kapura ment volna, de Mathias Jörgensen hátán olyan gellert kapott, hogy a másik kapufáról pattant be. A kapus tehetetlen volt, Jörgensen is csak nézte, ahogy a labda bepottyan, majd elterült a földön.

Különösen kegyetlen balszerencse volt ez a Huddersfieldnek, mert azután, hogy az első félidőt végigbekkelték, a másodikban már jobban játszottak.

A 77.-ben egy szöglet utáni lepattanót a Chicharito helyére az első gól előtt beállt Ayew kotort be közelről, így lett 2-0 a vége.

A WHU 18-szor lőtt kapu felé, ebből három talált kaput, kettő gól lett. Először győztek a bajnokságban - három vereséggel nyitottak -, így most már nem ők az utolsók. Hanem az a Crystal Palace, aminek edzőjét hétfőn rúgták ki.

A West Ham először játszott otthon, mert otthonukat, az olimpiai stadiont az augusztusi atlétikai-vb miatt át, illetve vissza kellett alakítani.

A Huddersfield két győzelem és egy iksz után először kapott ki a PL-ben, hatodikak.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?