Lukács
5 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

A Real vésztaktikáját kiszúrta a szemfüles bíró

2017.09.21. 20:40

Nem igazán szokványos cserét láthattunk a Real Madrid legutóbbi bajnokiján, amikor a Betis egy utolsó perces góllal (0-1) elvitte mind a három pontot a Bernabeuból.

Hogy a francia edző, Zinedine Zidane sem volt a legélesebb állapotában, az alábbi, a madridi AS-ben megjelent kép jól illusztrálja.

A 72. percben hirtelen 12-en lettek a pályán. Zidane a megsérült Marcelo helyére behozta Lucas Vazquezt - a 12-es helyére a 19-es állt be -, majd a 21-es Borja Mayoralt is beküldte a pályára, helyette azonban nem akart lemenni senki.

Végül a kezdőkörben álló Modricnak intett be a pálya széléről, hogy neki ért véget a meccs.

Mateu Lahoz játékvezető észlelte a zűrzavart, hogy eggyel többen vannak, jelezte is, nem volt úgy játékban a labda, hogy 12 realos legyen játékban a pályán.

A Real 7 pontos hátrányt szedett össze a vezető Barcelonával szemben, a hétvégén az Alaveshez mennek, egy újabb botlásnak súlyos következményei lehetnek.