A Marseille-drukker, aki megtette, amiről minden kezdőrúgó álmodik

2017.09.25. 09:56 Módosítva: 2017.09.25. 16:00

Ki ne ismerné a jelenetet. A mérkőzés előtt félszeg drukker feszeng a kezdőkörben, enyhén kerekedő alakjára enyhén szűk mez feszül. Születésnapja van, a család befizette egy kezdőrúgásra. A spori biztatóan néz, a játékosok egykedvűen, enyhe szánakozással figyelik, amint az ünnepelt nagy izgalommal és teljes koncentrációval sután elbelsőzi a labdát. Páran diszkréten tapsolnak, ő pedig komikus kocafuttában elhagyja a pályát, hogy kezdődhessen végre a meccs. 

Na, meg van itt ez a Marseille-drukker, akire csapata vasárnapi meccsén esett a feladat. A szokványos részről a rendező lemaradt, mire elcsípi a kamera, már maga mögött hagyta a kezdőkört. De ő csak sprintel tovább a bámészkodó vendégjátékosok között, hogy megvalósítsa élete álmát.

A tizenhatos előtt aztán felnéz, és látja, hogy a kapus nagyon szeretné elrontani az örömét. Eddig tartott a karácsony – gondolnánk, ő azonban tökéletesen kilövi a bal alsót. Kezek az égben, a közönség ünnepel, örömkönnyek. Bon anniversaire.

  Utána volt még egy meccs is, amin a Marseille 2-0-ra verte a Toulouse-t.

Update: a szurkolóról azóta kiderült, hogy Kamel Zaroualnak hívják, és nemrég Arles-ból elbiciklizett Amiens-be, hogy a mintegy 2000 kilométeres túrával pénzt gyűjtsön a hátrányos helyzetű gyerekeknek. A 36 éves férfi elmondása szerint sörrel és cigarettázással doppingolta magát az úton. A fanatikus Marseille-drukkert a klub hívta meg, hogy elvégezze a Toulouse elleni kezdőrúgást.

 

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Bankszámla