Vendel
7 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Varga, Falcao, Dybala a sorrend - de mire lesz ez elég?

2017.09.25. 10:14

A ferencvárosi Varga Roland 10 fordulóban 11 gólnál jár, jelentősen hozzájárult klubja második helyéhez. Ami miatt feltétlen figyelemre méltó a teljesítménye:

  • Az előző szezonban Eppel Márton összesen 16 gólig jutott.
  • A jelenlegi európai rangsorban ugyancsak 11 gólos Radamel Falcao, 10 gólig jutott Paulo Dybala. Nem mellékes: előbbi hét, utóbbi hat fordulóban lépett eddig pályára.
  • Varga nem klasszikus előretolt csatár, inkább szélső.
  • Tizenegyes nélkül ért el 11 gólt, gólpassza nincs.

Varga legutóbbi gólja garantáltan az egész liga egyik legnagyszerűbb találata volt és lesz, noha a diósgyőri kapus állhatott volna jobb helyen is.

A legégetőbb kérdés azonban majd csak most jön. Eppel Márton ezt feszegette körülbelül két hete egy interjúban: ő gólkirályként sem volt kelendő a magyarnál nívósabb liga csapatai között, igaz, menedzsere sincs. 

Szóval, az a kérdés, hogy Varga 27 évesen megkapja-e majd az esélyt még egyszer, hogy külföldön futballozzon. Mire lesz elég ez a forma? Jönnek-e ajánlatok esetleg már a télen?

A Fradi előtt az olasz másodosztályú Bresciában csak kétszer játszott, utána kölcsönadták a Foggiának.