Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mikor egy érintésből tudod, a srácban van valami, és két hét múlva be is bizonyítja

2017.09.27. 17:26

Joaquin Correa nem egy ismeretlen név az európai futballban, három éve került át Argentínából, két szezont volt a Sampdoriában, egy éve a Sevilláé. Az olasz évek alatt sokat nem mutatott - 31 meccs, 3 gól a Serie A-ban -, és az elmúlt spanyol szezonban sem igen emelkedett ki.

Volt ugyan 8 gólja az idényben, ami egy középpályástól elég jó, de 33 meccsen ez nem kiemelkedő, és az a mozdulat, az még hiányzott tőle.

Aztán két hete a Bajnokok Ligájában Liverpoolban lőtt egy gólt, amiben nem is a gól a nagy szám, hanem a labdaátvétel: bal sarokkal húzta maga elé a kissé mögé érkező labdát, aztán jobbal becsavarta.

Ebből már sejteni lehetett, hogy a gyerekben van valami, aztán kedden, újra a BL-ben, a Maribor ellen megmutatta, ez biztos. Az első gólnál négy védőn át cikázott be le az ötösig, és adott kihagyhatatlan gólpasszt.

Zseniális volt, és a legutóbbi anfieldi döntetlenjük után most már nyertek is, 3-0-ra. (Mindhármat Ben Yedder lőtte.)

Joaquin Correa 23 éves, figyeljük.