HIV-fertőzött a volt arsenalos, aki a Fradinál és Vácon is edzett

2017.10.02. 12:59

A Goal Turkey nevű weboldal szerint egyelőre nem kap szerződést az észak-ciprusi Türk Ocagi Limasolnál az elefántcsontparti védő, Emmanuel Eboué, mivel az orvosi vizsgálatoknál kiderült, hogy az Arsenal korábbi védője HIV-fertőzött. A hírt a játékos menedzsere is megerősítette.

Tekin Birinci elmondta, valóban igaz a rossz hír, komoly egészségügyi problémával állnak szemben: „De egyelőre várjunk még, amíg komolyabb diagnózist nem kapunk. Most Angliába utazunk, ahol elvégzik a szükséges teszteket, amelyekből kiderül, mennyire súlyos az állapota.”

Eboué 2004 és 2011 között az Arsenal futballistája volt, majd a Galatasarayban játszott. Rövid ideig Magyarországon, a Ferencvárosnál is készült ésa Vácnál is edzett.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Bankszámla