János, Pál
19 °C
34 °C
Index - In English In English Eng

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Guardiola: Könnyű volt a labda

2017.10.25. 17:35

Pep Guardiola, a Premier League-ben első Manchester City vezetőedzője beszólt a Wolverhampton Wanderers elleni Ligakupa-mérkőzésen használt labdák miatt.

"Ez egyszerűen elfogadhatatlan ilyen magas szinten, semmi súlya nem volt a labdának. Egy ilyen labdával lehetetlen gólt szerezni. Mondom ezt úgy, hogy nyertünk" - nyilatkozott a spanyol edző az után, hogy csapata kedden 120 percen keresztül nem tudott gólt lőni másodosztályú ellenfelének, de végül 11-esekkel továbbjutott.

"Nem kifogásokat keresek, de ez a labda egyszerűen komolytalan a ligakupához" - mondta Guardiola, akinek csapata kilenc forduló alatt 32 gólt szerzett a bajnokságban.

A Ligakupa szervezői szerdán közleményben válaszoltak Guardiolának, biztosították, hogy a labda mindenféle hazai és FIFA-szabványnak megfelel, és minden ellenőrzésen átment. (Index/MTI)