Koronavírus adatok

2022. jan. 26.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Angelika
-2 °C
5 °C

Leekens beugrott Szélesiék edzésére a válogatottnál

Image uploaded from iOS (11)
2017.11.06. 19:51

A Luxemburg és Costa Rica ellen készülő magyar válogatottnak tartott edzést hétfő délután Szélesi Zoltán átmeneti szövetségi kapitány, és az eseményre beugrott a két évzáró meccs után állandó kapitánynak érkező Georges Leekens is. 

A belga szakember beszélt egy keveset Szélesiékkel, aztán a pálya másik végében melegítő kapusokhoz is odament, akikkel néhány percig diskurált. Szélesi amúgy a délutáni sajtótájékoztatón elmondta, hogy Leekens egyelőre csak megfigyelőként van jelen a válogatottként, a munkába nem szól bele. 

Ez így is történt a továbbiakban, a gyakorlatokat ugyan végignézte a belga edző, és néha volt egy-két szava a játékosokhoz, de nem akart beavatkozni az edzésbe. 

A hétfői foglalkozáson ott volt a válogatottal Nikolics Nemanja is, aki Amerikában az MLS gólkirálya lett, de az utóbbi időben már nem szerepelt Bernd Strock válogatottjában. Szélesi meghívására viszont visszatért a csapathoz, és már részt is vett a munkában. 

A világbajnokságról lemaradt magyar válogatott csütörtökön játszik Luxemburg ellen idegenben, majd Costa Rica ellen hazai pályán zárja az évet.   • Bérelnék
  • Hírek