18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Videó a lincselésről a Fradi-stadionban, hol voltak a biztonságiak?

2017.11.07. 22:34 Módosítva: 2017.11.07. 22:40

Az MNO-n kedden megjelent egy új videó a Ferencváros-Debrecen labdarúgó-mérkőzés szünetében történt késeléses, majd lincselésben végződő incidensről, amiben két szurkoló súlyos, egy pedig könnyű sérüléseket szerzett.

A felvételen az eseményeknek az a szakasza látszik, amikor több tucatnyi, arcát sállal, maszkkal eltakaró ultra rúgja és tapossa a földön fekvő B.-t, a ferencvárosi klubvezetés által létrehozott Halhatatlanok nevű szurkolói csoport vezetőjét. A felvételből az is kiderül, hogy a stadion biztonsági személyzete meg sem próbált közbelépni.

A felvétel felkavaró lehet.

A ma ismert forgatókönyv szerint B. a verekedés folyamán több ultrát is megsebesített késével (vagy késeivel). Hogy ő kezdeményezte a támadást vagy önvédelemből tette, az egyelőre nem világos. Ahogy az egész balhé számtalan kérdést vet fel, amiket ebben a cikkben próbáltunk meg összegyűjteni

 A rendőrség eddig két embert azonosított be, őket a Fővárosi Főügyészség csoportosan, nyilvános rendezvényen elkövetett garázdaság és súlyos testi sértés bűntettével gyanúsítja.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport