Koronavírus adatok

2022. jan. 19.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Sára, Márió
-7 °C
5 °C

Nikolics: Ideje lenne betalálni a válogatottban

2017.11.08. 11:09

Nikolics Nemanja visszatért a válogatotthoz rövid szünet után, és Luxemburg ellen csütörtökön egyből gólt szeretne szerezni. 

"Örülök, hogy egy év után ismét a csapattal vagyok. Nagyon motiváltan érkeztem. Rég szereztem gólt a nemzeti együttesben, ideje lenne ismét betalálni" - mondta ki az elutazás előtt a Liszt Ferenc-repülőtéren tartott szerdai sajtótájékoztatón a Chicago Fire gólkirály csatára, aki legutóbb tavaly októberben szerepelt a válogatottban. 

Nikolics beszélt a leendő szövetségi kapitánnyal, Georges Leekensszel, de csak általános dolgokról ejtettek szót, de reméli, egyszer olyan bizalmat kap a válogatottban is, mint klubcsapataiban, amelyekben még nem okozott csalódást edzőinek.

"Két jó eredménnyel szeretnénk elbúcsúztatni ezt az évet, de válogatott szinten nincs könnyű mérkőzés. Luxemburgban nekünk kell a tempót diktálni és nem kell alkalmazkodnunk az ellenfél játékstílusához, azt kell végrehajtanunk, amit mi elterveztünk és gyakoroltunk az elmúlt napokban" - mondta a csütörtöki meccsel kapcsolatban Nikolics. 

Szélesi Zoltán megbízott szakvezető arról számolt be, hogy pozitív a hangulat a csapatnál, amely jó munkát végzett az elmúlt két nap során. A 35 éves tréner Leekens-ről azt mondta, egyelőre nem tudja megítélni szakemberként, mivel nem látta munka közben, de pozitív hozzáállású és közvetlen embernek ismerte meg, akinél fontos a hangulat. 

A magyarok csütörtökön 20 órától Luxembourgban lépnek pályára barátságos mérkőzésen, majd öt nappal később idei utolsó meccsükön a világbajnoki résztvevő Costa Ricát fogadják a Groupama Arénában.

(MTI)  • Eladnék
  • Hírek