Fernando Torres újra Angliába tart

2017.11.13. 14:51

Közeleg a január, amikor újra megnyílik az átigazolási kapu, és egy hónapon át ismét lehet játékosokat szerződtetni szerte a világon. Az igazán nagy üzletek ilyenkor ritkák, talán Fernando Torresé volt a legnagyobb, amikor 2011 elején 60 millió euróért átigazolt a Liverpoolból a Chelsea-be.

Sosem látott kudarc lett a vége, az akkor alig 27 éves csatár karrierje kettétört, négy évig kereste önmagát - a Milanban is megbukott kölcsönben -, míg 2015 elején nevelőklubjában, az Atletico Madridban újra megtalálta, nagyjából.

Most viszont már 33, és az Atletinél is pocsék szezonja van:

kétszer kezdett csak, 10 meccsen még nincs gólja.

Nem fér be a csapatba, januártól pedig még nehezebb dolga lesz, mert csatlakozhat a kerethez Diego Costa, akire kezdőként számít Diego Simeone edző.

Fernando Torres mostanában inkább csak edz az Atleticóban
Fernando Torres mostanában inkább csak edz az Atleticóban

Fel is merült, hogy Torres továbbállna kölcsönbe, és az angol sajtó úgy tudja, szívesen látnák a Premier League-ben. A Mirror szerint bejelentkezett érte a Southampton és a Newcastle United, amit angliai sikeredzője, Rafa Benítez irányít. Ő igazolta le a Poolhoz 2011 nyarán, aztán edzette a Chelsea-nél is a 2012-13-as szezonban.

Torresnek lejár a szerződése nyáron az Atleticóval, korábban azt mondta, utolsó szezonját szeretett klubjánál akarja tölteni, de biztosan nem úgy gondolta, hogy a kispadon. Az NU 11., a Southampton 13. a Premier League-ben - 1 pont van köztük -, mindkettőre ráférne az erősítés, mert csak négy, illetve öt pontra vannak a kiesőzónától.  • Hírek
  • Hírek