Ivó, Milán
EUR 383,81 Ft
USD 365,66 Ft
6 °C
26 °C

Tigrisbukfenc, szabadrúgás és gól

2017.11.24. 07:47 Módosítva: 2017.11.24. 07:52

Nem tudni meddig gyakorolták, de tökéletesre sikeredett az a szabadrúgás-variáció, amelyet az Union Berlin U16-os játékosai mutattak be és már körbejárta az internetet.

Annyi látszik a felvételből, hogy a szabadrúgásnak nekifutó játékos egy tigrisbukfenccel ugrik át a labdán. Az ezzel megbontott védelembe a játékostársa már könnyen tudja pontosan, emberhez passzolni a labdát, aki egyből továbbpörgeti – az előzetes tervek szerint – kilépő csapattárshoz, aki mellre veszi és bevágja.

Zseniális kompozíció, tényleg minden mozdulata meg van tervezve. Akkor jegyezzük fel a gólt szerző játékos nevét is, Thomas Müllernek hívják, és ezzel a névvel ma már világklasszis is lehet valaki.

Azt nem lehet tudni, hogy alakult a meccs és az is biztos, hogy ezt sokszor nem lesznek képesek megismételni, de amit ezen a videón produkáltak, az tényleg zseniális.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Hírek