Érkezik a Valencia

2017.11.27. 14:36

Valencia azok után, hogy az elmúlt években a kiesőzóna előtt táncolt, gondoljunk csak Gary Neville rémuralmára, idén bajnokesélyes. 13 meccsből egyet sem veszítettek el, a Barcelona legnagyobb üldözői, csak négy ponttal vannak lemaradva.

Vasárnap fogadták az ellenfelet stadionjukban, a még mindig ragyogó Mestallában. Láthattuk, odabent mekkora volt a hangulat, azt viszont nem, hogy odakint még annál is nagyobb. A meccsre érkező csapatbuszt tízezrek vették körül, lépésben tudott csak haladni a stadionig. És közben még énekeltek is, az Anfield szebb napjain van ilyen szurkolás a meccsek közben. (Mondjuk ott 90 percig.)

Ha Spanyolország belelkesedik a futballért, annak nincs párja Európában.

Ez derült ki a bevonulásból és a fogadtatásból.

A meccs után ekkora ünnep nem volt, 1-1 lett. A Barca lőtt egy gólt, de nem adták meg, utána a Valencia vezetett, de Messiék második szabályos gólját már megadták.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Bankszámla