Szilárda
2 °C
6 °C
Index - In English In English Eng

Hiába nyert, Guardiola leordította az ellenfél fejét

2017.11.30. 13:41

A Manchester City szerdán a 96. percben szerzett góllal győzte le bajnokin a Southampont. A City vezetőedzője, Pep Guardiola így sem volt túl felszabadult, a meccs lefújása után szinte leordította az ellenfél egyik játékosának, Nathan Redmondnak a fejét.

Guardiola elég indulatosan lépett oda a Southampton-futballistához, egy pillanatra a nyakát is megfogta és a mellkasára csapott, majd élénken gesztikulálva követte a játékost, aki túl nagy ügyet nem csinált az edző kirohanásából.

„Elmondtam neki, hogy milyen jó játékos. Az előző szezonban elpusztítottak itt minket. Akkor még nem ismertem, de észrevettem, milyen jó. A Southamptonnak szuper tehetséges játékosai vannak. Redmond is nagyon jó az egy-egy elleni játékban. De ők nem akartak játszani, a kilencedik perctől kezdve csak az időt húzták. Csak azt akartam, hogy játszanak. Ma ők nem támadtak, csak végig védekeztek" – idézte Guardiolát a Telegraph.

A Southampton edzője, Mauricio Pellegrino nem sokat magyarázkodott, csak annyit jegyzett meg, nem látott túl sok olyan jelenetet, ami az időhúzásról szólt volna.