Ivó, Milán
EUR 386,02 Ft
USD 366,90 Ft
5 °C
26 °C

Varázslatos csel Tállai András tao-művésztől

2017.12.06. 14:19

Varázslatos csellel gazdagította a taózás művészetét a Tállai András labdarúgó-csapatát tulajdonló Mezőkövesd Zsóry Kft, derült ki a G7 szerdai cikkéből. Persze hol máshol is találnánk a társasági adóval való trükközés Maradonáira, mint a NAV-elnök csapatának környékén. 

A mezőkövesdi csapatot tulajdonló cégnek sikerült minden eddiginél jobban kifacsarnia a taóban rejlő lehetőségeket. Nem pusztán sikeresen pályázott a társasági adóból származó forintokra, de a nyeresége után fizetendő társasági adójának egy részét maga is a látvány-csapatsportok támogatására ajánlotta fel.

Ami azért figyelemre méltó, mert a Mezőkövesd Zsóry FC nyeresége természetesen vastagon közpénzből keletkezett, például az éves szinten sok százmilliós önkormányzati támogatásból és persze a hasonló nagyságrendű taós támogatásból.

Tállai csapata tehát közpénzből gyarapodott, ám a gyarapodása után fizetendő adó egy része megintcsak nem az államkasszába került, hanem ismét taós támogatás lett belőle. 

Ezzel még egy kis közpénzt sikerült megóvni attól, hogy bármi másra lehessen fordítani, mint sportra.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Biztosítás