Ivó, Milán
EUR 384,62 Ft
USD 363,10 Ft
5 °C
26 °C

Már az öltözőben dühöngött, a bíró visszaengedte a pályára

2017.12.10. 14:56

Marius Wolf igazán hálás lehet a videóbírónak, mert a frankfurti játékos, miután megrúgta a bayernes James Rodriguezt, a játékvezető felmutatta neki a 72. percben a piros lapot. A 22 éves játékosnak mégsem ért idő előtt véget a meccs, mert ugyan már leküldték a pályáról, és le is vonult, nemsokára rehabilitálták, és csak sárgát kapott a szabálytalansága után.

"Már teljesen egyedül voltam az öltözőben, és már majdnem lehúztam magamról dühösen a mezem, amikor utánam jöttek, hogy menjek vissza azonnal a pályára, mert nem vagyok kiállítva" - emlékezett vissza a Bildnek a játékos.

A játékvezető egy sajnálommal elintézte a helyzetet, de a lapok megjegyezték, nagyon bátor volt, és méltósággal viselte a kínos helyzetet.

Wolf a múlt héten nagy gólt lőtt a Herthának, egy szöglet utáni visszagurításra érkezett a legjobb ütemben. Most nem tudott segíteni a csapatán, a bajorok 1-0-val elvitték mindhárom pontot.

De legalább nem kapott automatikus eltiltást, és ott lehet a hétközi fordulóban is a csapatban.

Wolf esete precedens értékű, a videóbíró használata óta most először fordult elő, hogy egy leküldött játékost valójában nem is küldtek le. Fordítva, hogy a sárga lapos büntetést súlyosbították, többször előfordult már.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Biztosítás