Gergely
4 °C
23 °C

Király Gábor fia is a kultikus melegítőben szárnyal

2018.01.01. 09:35

Kétrészes, terjedelmes portrét közölt a német Bild Király Gáborról, a Haladás 108-szoros válogatottjáról. Még mindig szárnyal, ez volt az első cikk címe, a második részben már inkább a vállalkozó Királyt mutatták be, aki hét évet húzott le a Herthánál, 2004-ben távozott.

A 41 éves Király elmesélte, még most is hatalmas benne a motiváció hétről hétre, amikor edzésre megy.

Bár a csapatban játszik az a 17 éves Kiss Tamás, aki Király lányánál, Viktóriánál mindössze négy hónappal idősebb, nem érzi idősnek magát, noha az egész NB I. legidősebb játékosa.

13 éves fiáról, Mátyásról kapusmezben és természetesen a kultikus melegítőben közöl egy képet a legnagyobb német lap. Az édesapa arról is beszél, hogy a melegítő kereskedelmi forgalomban van, bárki megveheti.

Son like dad #gaborkiraly #kiralygabor #schlabberhose #greybottom #szurkemackonadrag #hun #csakegyutt #ig_magyarorszag #jogginghose

Király Gábor (@kiralygabor1) által megosztott bejegyzés,

Bemutatták a negyedosztályban szereplő, róla elnevezett Király FC-t is, a klub célja a feljebb lépés. A Király Sportcentrumban 22 edző foglalkozik a gyerekekkel 7 éves kortól 19 évesig, 220 gyerek tartozik hozzá jelenleg. A centrumban van kapusiskola és rehabilitációs részleg is.

„A szezon elején nem ment jól a játék, de megérkezett a szlovák Michal Hipp, a Haladás első külföldi edzője, vele legyőztük az új stadionban a két élcsapatot, a Ferencvárost és a Videotont, így a téli szünetet már nem kieső helyről vártuk” – összegzett.