Lukács
9 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Király Gábor fia is a kultikus melegítőben szárnyal

2018.01.01. 09:35

Kétrészes, terjedelmes portrét közölt a német Bild Király Gáborról, a Haladás 108-szoros válogatottjáról. Még mindig szárnyal, ez volt az első cikk címe, a második részben már inkább a vállalkozó Királyt mutatták be, aki hét évet húzott le a Herthánál, 2004-ben távozott.

A 41 éves Király elmesélte, még most is hatalmas benne a motiváció hétről hétre, amikor edzésre megy.

Bár a csapatban játszik az a 17 éves Kiss Tamás, aki Király lányánál, Viktóriánál mindössze négy hónappal idősebb, nem érzi idősnek magát, noha az egész NB I. legidősebb játékosa.

13 éves fiáról, Mátyásról kapusmezben és természetesen a kultikus melegítőben közöl egy képet a legnagyobb német lap. Az édesapa arról is beszél, hogy a melegítő kereskedelmi forgalomban van, bárki megveheti.

Son like dad #gaborkiraly #kiralygabor #schlabberhose #greybottom #szurkemackonadrag #hun #csakegyutt #ig_magyarorszag #jogginghose

Király Gábor (@kiralygabor1) által megosztott bejegyzés,

Bemutatták a negyedosztályban szereplő, róla elnevezett Király FC-t is, a klub célja a feljebb lépés. A Király Sportcentrumban 22 edző foglalkozik a gyerekekkel 7 éves kortól 19 évesig, 220 gyerek tartozik hozzá jelenleg. A centrumban van kapusiskola és rehabilitációs részleg is.

„A szezon elején nem ment jól a játék, de megérkezett a szlovák Michal Hipp, a Haladás első külföldi edzője, vele legyőztük az új stadionban a két élcsapatot, a Ferencvárost és a Videotont, így a téli szünetet már nem kieső helyről vártuk” – összegzett.