Hedvig
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Morata aludt az éjjel egy percet is?

2018.01.04. 10:50

Megénekeltük, mekkora meccs volt a szerdai Arsenal-Chelsea, arról is szóltunk, Alvaro Moratának az első félidőben akadt egy óriási ziccere, amivel megváltoztathatta volna a meccs menetét.

Ez volt az:

Ha 0-0-nál begurítja ezt az ajtó-ablakot, ők vezetnek 1-0-ra, és nem az Arsenal, mint történt az a második félidőben. (Chambers és Mustafi együttműködése tanulmány, a Moratát közelről üldöző Chambers lelassít, mutatja a sokkal rosszabb helyzetben lévő Mustafinak, menjen ő Moratával - emiatt kerülhetett akkora ziccerbe a Chelsea-csatár.)

Az utójátékról sem írtunk még, hiába alakult ki ugyanis a 2-2 a 93. percben, miután az Arsenal egyenlített, a Chelsea kétszer is megnyerhette volna a meccset. Főleg Morata, aki újra óriási helyzetet rontott.

Még a gólt ismételték, amikor a spanyol egyedül mehetett kapura. Igaz, most pattanó labdát kellett elrúgnia, de közel olyan gyatrán sikerült, mint a meccs elején földről, Petr Cech kapus védett.

A kipattanót Zappacosta bombázta a lécre távolabbról, maradt a 2-2.

Morata eddig nagy formában volt a Chelsea-ben, 10 gólja van a Premier League-ben 18 meccsen, most is egyedül megnyerhette volna a mérkőzést.