Lukács
9 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mourinho elkötelezett, maradna a MU-nál

2018.01.04. 15:39

José Mourinho, a Manchester United labdarúgócsapatának vezetőedzője elmondta, jelenlegi szerződése jövő nyári lejárta után is maradna a klubnál.

"A mostani szerződésem felénél járok, de a Manchester United iránti elkötelezettségem maximális. Ha a klub azt szeretné, hogy maradjak, maradni fogok" - nyilatkozta a portugál szakember.

Természetesen a csapat vezetése részéről Ed Woodward alelnök és a szakember képviselői már találkoztak egymással. Mourinho hozzátette, hogy csak a vezetőségen fog múlni, hogy a 2019/20-as szezonban is ő irányítja-e majd a csapatot: "Ha boldogok velem és azzal, amit addig elérünk, folytatom" - jelentette ki.

Arról is beszélt Mourinho, hogy sokan azt mondják, már nem olyan szenvedélyes. Ezzel kapcsolatban visszakérdezett a szakember:

"Mert nem viselkedem úgy a partvonalon, mint egy bohóc? Ettől már elvesztettem a szenvedélyemet?" Jobban szeretek inkább hasznosan ténykedni, az a csapat hasznára is van legalább. "

A 2016 nyarán kinevezett, 54 éves edző első szezonjában az angol Szuperkupát, a Ligakupát és az Európa Ligát is elhódította a manchesteriekkel, akikkel jelenleg a bajnokságban második helyen áll, a Bajnokok Ligájában pedig a nyolcaddöntőbe jutott. (MTI/Index)