Vendel
7 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Hamis a testbeszéde, Dárdai magához rendelte szélsőjét

2018.01.10. 10:04

A Hertha a téli pihenő előtti utolsó meccsen nagy bravúrral 3-2-re nyert Lipcsében, az volt Dárdai Pál századik meccse az élvonalban. Szombaton már Stuttgartban lépnek fel a berliniek, ahol a hasonló folytatásban reménykednek.

Még augusztusban 2-0-ra nyert a Hertha, mindkét találatot Matthew Leckie érte el, az ausztrál szélső azonban az ötödik forduló után nem volt eredményes. A lipcsei győzelmet a kispadról nézte végig.

A Bild arról ír, hogy a 41 éves magyar edző külön beszélgetett vele, miben kell javulnia, mit vár tőle tavaszra.

„Jók az értékei, rendben van a súlya. De most nem tűnik annyira pezsgőnek, mint a nyár végén, a testbeszéde valahogy más, mint amilyennek szeretném. A kontráknál a gyorsasága valódi fegyverünk volt, remélem, ezt láthatjuk viszont.”

A lap viszont megjegyzi a téli kupa múlt heti meccsein idegen testként mozgott, nem volt meg benne a kellő agresszivitás, nem kapott lendületet a csapat az ő oldaláról.

Dárdai azt nyilatkozta a lapnak, hogy külön beszélgetést nem szokott folytatni a játékosaival, de akkor is van párbeszéd közöttük, ha éppen új a frizurája valakinek.

„Leckie most más eset” - ezzel zárta a tréner.

A 3 millió euróért megszerzett ausztrál szélső kint lesz a vb-n, és a formahanyatlásában az is közrejátszhat, hogy októberben és novemberben is nagyon sokat kellett repülnie, hiszen előbb Szíriával, majd Hondurasszal kellett selejtezőt játszaniuk.