Pandora, Gabriella
-1 °C
4 °C

Nyerjünk Nikolicsnak még egy díjat

2018.01.14. 15:45

A Major Soccer League számára nagyon fontos, hogy az ott szereplő játékosok valóban a szurkolók kedvencei legyenek. Egy újabb szavazást írt ki a bajnokság hivatalos honlapja, amelyen a legnépszerűbb játékosra lehet szavazni, aki a közösségi médiákban a legaktívabb.

Erről maga Nikolics Nemanja mesélt a saját oldalán, érdemes elolvasni és szavazni Nikolicsra. Nyerjen megint egy díjat.

„Már Lengyelországban is nagy hangsúlyt fektettem az oldalaim üzemeltetéseire, ezek a felületek tökéletesek arra, hogy tartsam a kapcsolatot a magyar szurkolókkal. Amerikában nagyon komolyan veszik ezt a területet, úgyhogy érkezésemkor a Facebook ès Insta oldalak mellett a Twittert is elindítottam, ami az USA-ban nagyon népszerű. „

„Ott tartunk, hogy időnként már az MLS hivatalos oldalai is kérik tőlem, hogy ezt vagy azt posztoljam, küldenek nekem videókat, képeket. Hatalmas dolog lenne, ha sikerülne megnyerni ezt a díjat! Ez a szurkolóim, a magyarok elismerése lenne, mert elképesztő az az aktívitás, amivel a magyar drukkerek hozzáállnak, egy-egy ilyen szavazáshoz.

Egyébként ez az amerikaiaknak is feltűnt már, mert például az All Star meccs előtt a tv-ben és a rádióban is jelezték: nagy mennyiségben érkeztek rám szavazatok Magyarországról!” – írta a hivatalos Facebook oldalán.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?