Előd
8 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

A Real nyáron elengedheti Ronaldót

2018.01.21. 09:51

A Real Madrid engedélyt adott Cristiano Ronaldónak arra, hogy elkezdjen tárgyalni nyári távozásáról, értesült a Yahoo Sport

A lap úgy tudja, Ronaldo viszonya az utóbbi hónapokban megromlott a klub elnökével, Florentino Pérezzel. A Real még a szezon végén ígérte meg, hogy megemelik Ronaldo alapfizetését, ami sokkal elmarad Neymarétől vagy Messiétől, de ez nem történt meg. 

000 WI8T0

Ronaldónak 2021-ig van szerződése a Madriddal, de abból ki lehet vásárolni. A kivásárlási díj, az egymilliárd euró inkább jelképes, mint valós összeg. A Yahoo szerint százmillió euróért már elengednék a csatárt a Realtól.

Két klubnak van jó esélye megszerezni a portugál támadót. Logikus lépés lenne, ha visszatérne korábbi csapatához, a Manchester Unitedhez, de a legerősebb pénzügyi háttérrel rendelkező PSG is bejelentkezhet érte.