Gyöngyi
6 °C
13 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

A németek nem akarnak alibizni a Nemzetek Ligájában

2018.01.23. 12:27

Nehéz ellenfeleket akar csapatának, a német futballválogatottnak Joachim Löw szövetségi kapitány az első alkalommal kiírt Nemzetek Ligája szerdai sorsolásán.

"Mindig a legerősebb csapatokkal akarjuk összemérni magunkat, ezért nem lenne ellenemre, ha a sorsoláson nehéz riválisokat kapnánk" - mondta Löw.    

A világbajnok német csapat az A osztály első kalapjában szerepel, azaz az Európa-bajnok portugálokkal, illetve a belgákkal és a spanyolokkal nem találkozhat. Ehelyett a szeptembertől novemberig tartó oda-visszavágós szakaszban a második kalapból Anglia, Franciaország, Olaszország vagy Svájc, a harmadikból pedig Horvátország, Izland, Lengyelország vagy Hollandia kerülhet hozzájuk.

Löw ott lesz a szerdai sorsoláson, de hangsúlyozta, most még csak az oroszországi világbajnokságra összpontosít. Jelenleg minden terv középpontjában a vb áll - mondta. 

(MTI)