Pandora, Gabriella
-1 °C
4 °C

Előbb a videóbíró, aztán a kapus mentette meg Dárdaiékat

2018.01.27. 21:29

Brémába látogatott szombaton a Bundesliga 20. fordulójában Dárdai Pál Herthája, ez pedig nem jelentett semmi jót, a magyar tréner ugyanis még sosem tudott győzni a Werder Bremen ellen. Ez most sem jött össze, 0-0 lett a végeredmény, de összességében az egy pontnak is nagyon örülhetnek a berliniek.

Nem kezdődött jól a meccs a Hertha számára, Gondorf már a második percben megszerezhette volna a vezetést a hazai csapatnak, de csak a kapufát találta el. Nyolc perccel később aztán Eggestein nem hibázott, a bíró azonban végül videózás után nem adta meg a gólt, álláspontja szerint ugyanis Delaney szabálytalansága kellett az akció elindításához, így gól helyett sárgát kaptak a brémaiak.

Az első félidőben több nagy helyzet nem is nagyon volt, a másodikban azonban annál inkább, először Junozovic jóvoltából, aki egy tökéletes helyzetet baltázott el azzal, hogy telibe lőtte a Hertha kapusát. 

Dárdai a második félidőben Leckie-t és Ibiševićet is pályára küldte, utóbbi azonnal ki is hagyta az év helyzetét, mikor egy lecsorgó labdát valahogyan sikerült centikre a kaputól fölé lőnie. Néhány perccel később aztán megint a Werder előtt volt óriási lehetőség a vezetés megszerzésére, de Selassie fejesét hárította Kraft, a kipattanó labdát pedig Gondorfnak ismét csak a kapufára sikerült rábombáznia.

A hosszabbítás utolsó percében volt még egy esélye a hazai csapatnak, Kruse azonban egyenesen a gólvonalon álló Torunarighába lőtte a labdát, így végül maradt a döntetlen.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?