Fülöp, Evelin
EUR 394,10 Ft
USD 368,92 Ft
13 °C
27 °C

Előbb a videóbíró, aztán a kapus mentette meg Dárdaiékat

2018.01.27. 21:29

Brémába látogatott szombaton a Bundesliga 20. fordulójában Dárdai Pál Herthája, ez pedig nem jelentett semmi jót, a magyar tréner ugyanis még sosem tudott győzni a Werder Bremen ellen. Ez most sem jött össze, 0-0 lett a végeredmény, de összességében az egy pontnak is nagyon örülhetnek a berliniek.

Nem kezdődött jól a meccs a Hertha számára, Gondorf már a második percben megszerezhette volna a vezetést a hazai csapatnak, de csak a kapufát találta el. Nyolc perccel később aztán Eggestein nem hibázott, a bíró azonban végül videózás után nem adta meg a gólt, álláspontja szerint ugyanis Delaney szabálytalansága kellett az akció elindításához, így gól helyett sárgát kaptak a brémaiak.

Az első félidőben több nagy helyzet nem is nagyon volt, a másodikban azonban annál inkább, először Junozovic jóvoltából, aki egy tökéletes helyzetet baltázott el azzal, hogy telibe lőtte a Hertha kapusát. 

Dárdai a második félidőben Leckie-t és Ibiševićet is pályára küldte, utóbbi azonnal ki is hagyta az év helyzetét, mikor egy lecsorgó labdát valahogyan sikerült centikre a kaputól fölé lőnie. Néhány perccel később aztán megint a Werder előtt volt óriási lehetőség a vezetés megszerzésére, de Selassie fejesét hárította Kraft, a kipattanó labdát pedig Gondorfnak ismét csak a kapufára sikerült rábombáznia.

A hosszabbítás utolsó percében volt még egy esélye a hazai csapatnak, Kruse azonban egyenesen a gólvonalon álló Torunarighába lőtte a labdát, így végül maradt a döntetlen.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Betét