Pandora, Gabriella
-3 °C
3 °C

Neymar csak visszavág

2018.02.01. 09:15

Neymar nem viselkedett túl szimpatikusan a PSG Rennes elleni meccsén, nem a hátas átvétel és az esernyő volt a gond, inkább az, amit Hamari Traoréval csinált, amikor kezet nyújtott neki, hogy felsegítse, de aztán visszahúzta.

Sportszerűtlen, de jobb szó rá, hogy óvodás.

Az újságírók szóvá is tették ezt Neymarnak, aki szokatlanul hosszan felelt, és védte meg magát.

A futball kissé unalmas mostanság, nem csinálhatunk semmit, mindenből balhé van. Ez csak egy kis vicc volt, amit nap mint nap eljátszok a haverjaimmal. Miért ne tehetném meg az ellenfeleimmel is? Egyszerűen csak ugrattam.

(Azaz Neymar nem tudja, hogy a haverok és az ellenfelek reakciója akkor is eltérhet, ha ugyanazt csinálják velük.)

Pimasz cseleit is felvetették neki, itt nem kellett zavarba jönnie, amit a lábával - meg bármilyen más testrészével - csinál, az zseniális, még ha megalázónak is érzik.

Csak faulttal tudtak megállítani. Én focizni akartam, de a faultokkal provokáltak. Én is tudok provokálni, a labdával és a stílusommal. Én nem fogok visszarúgni, azt sem tudom, hogy kell. A labdával védem meg magam. Nem segítenek magukon a védők, ha provokálnak engem, mert még jobban fogom őket zrikálni.

Vagyis Franciaországban készülhetünk a további trükkökre, főleg hogy a PSG következő meccse Lille-ben lesz, aztán a másodosztályú Sochaux-hoz, majd Toulouse-ba mennek.

Utána jön a Real Madrid a Bajnokok Ligájában, szintén idegenben.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?