Koronavírus adatok

2022. jan. 17.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Antal, Antónia
-3 °C
6 °C

Mourinho: Fogd be a szád, és írd alá!

2018.02.03. 11:31

Marouane Fellaini, a Manchester United belga középpályása október óta térdsérüléssel bajlódik, amióta visszatért a válogatottól klubcsapatába. Egy hónapos kihagyást követően léphetett csak újra pályára, hogy aztán a decembert megint teljes egészében ki kelljen hagynia.

Január közepén tért vissza, előbb 10, majd 18 perc jutott neki, ám 31-én (szerdán) a Tottenham ellen Pogba cseréjeként mindössze 7 percet követően őt is le kellett cserélni, ismét egy térdsérülés miatt.

A játékos és a csapat helyzetét komplikálja, hogy Fellaini szerződése a nyáron lejár, így februártól szabadon tárgyalhat bárkivel, a szezon végén pedig ingyen távozhat. Ezt persze Manchesterben nem szeretnék, ezért már megtették hosszabbítási ajánlatukat a játékosnak, de ő egyelőre még nem döntött.

José Mourinho pénteki sajtótájékoztatóján elmondta, előző nap azt tanácsolta játékosának, hogy

"Fogd be a szád, és írd alá a szerződést, ne kockáztass."

Bár nem úgy tűnik, de Mourinho ezzel a játékosának is jót akart.

"Azt mondtam neki, hogy írjon alá, mielőtt kiderülne, hogy mennyire súlyos a sérülése" – fejtette ki a furcsa tanács okát az edző, aki elmondta, hogy továbbra sem tudni, milyen hosszú kihagyás vár a játékosra, akinek az a térde sérült meg, amivel a szezonban bajlódott, de egy másik helyen.  • Vennék
  • Hírek