Gyöngyi
6 °C
13 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

A gól, amiben benne van Messi, Maradona és a brazil Ronaldo

2018.02.05. 19:20

2-0-ra verte a hétvégén a River Plate az Olimpót az argentin bajnokság 14. fordulójában, a meccs hőse a 32 éves Ignacio Scocco lett.

Mindkét gólt ő szerezte, a másodikat nem is akárhogy. Hanem úgy ahogy Maradona vagy a brazil Ronaldo csinálta volna fénykorában. Manapság meg Messitől számíthatnánk hasonlóra.

A szpíker természetesen a két argentin nevét említette élőben, "ebben a gólban benne van Messi, Maradona meg még mindenki más".

Scocco még a kapust is kicselezte:

Scocco már túl van pályája zenitjén. Európában három szezont játszott az AEK Athénban 2008-tól, Németh Krisztián is csapattársa volt a görögöknél. Majd 2014-ben az angol Sunderlandhez volt egy sikertelen, pármeccses kitérője. Akkor tért vissza Dél-Amerikába, a brazil Internacionalhoz, aztán otthon nevelőklubja, a Newell's játékosa lett. Múlt nyáron igazolta le a River.