Ennél tökéletesebben nehéz belefújni egy győztes gólba

2018.02.06. 10:08

A Bielefeld-Union Berlin német másodosztályú mérkőzés 1-1-es döntetlennel ért véget hétfő este, de nem sokon, vagy mondjuk úgy: leginkább a bírón múlt, hogy a hazai csapat megúszta a vereséget.

A mérkőzés fiatal, 32 éves játékvezetője hiába engedett egy időn túli szabadrúgást az Unionnak, majd egy még időn túlibb beívelést, nem várta meg az akció végét, és abban a pillanatban fújt a sípjába, mikor az Union-játékos átvette a labdát az utolsó lövéshez. Aki azonnal a kapuba is lőtt.

Ünneplés helyett dühöngés következett, mert a gól természetesen érvénytelen, a bíró lefújta a meccset.

Az igazsághoz tartozik, hogy a játékvezető eredetileg 3 percet hosszabbított, amin már a megítélt szabadrúgás is bőven túl volt, a visszaívelt labda végképp. Ha már azt is engedte, talán szerencsésebb lett volna kivárni, hogy mi lesz az akció vége.

3 perc helyett végül 3:47-nél fújt először a sípjába, 3:48 volt, amikor a kapuba került a labda, már ez után jött a második sípszó és 3:50-nél a harmadik. A meccsnek hivatalosan már az első sípszónál vége van a háromból.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Betét