Gyöngyi
5 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Drága BL-jegyek miatt kapnak kártérítést a Bayern-szurkolók

2018.02.12. 14:16 Módosítva: 2018-02-12 14:16:19

Az Anderlecht kártérítést fizet a Bayern München szurkolóinak, mert a Bajnokok Ligája novemberi csoportmérkőzésén drágábban adta a jegyeket a vendégeknek, mint a hazai nézőknek.

Az UEFA hétfői tájékoztatása szerint a bajor drukkerek - akik 100 eurót (31 200 forintot) fizettek a jegyekért - 30 eurót kapnak vissza a belga klubtól, amely 15 napot kapott a szervezettől, hogy az ügy rendezése miatt felvegye a kapcsolatot a Bayernnel.

A jegyárak közötti jelentős különbséget azzal indokolta a belga klub, hogy amíg a hazai drukkerek több mérkőzésre szóló csomagot vásároltak meg kedvezményesen, addig a német vendégszurkolók csak egy találkozóra váltottak belépőt.

Hasonló okból adódott nézeteltérés a BL-nyolcaddöntőben a Liverpool és a Porto, valamint a Manchester United és a Sevilla között. (Index)