Lukács
5 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Ter Stegen új szintre emelte a hidegvérű cselezést

2018.02.12. 08:03

A Barcelona hazai pályán nem tudta legyőzni a Getafét, a 0-0-s döntetlen után a katalánok még így is 7 ponttal vezetnek a második helyezett Atlético előtt.

A meccs két nagy jelenetét egy videóba sűrítve megmutatjuk.

A német kapus, Marc-André ter Stegen úgy kezdte a meccset, mintha még tartana a bemelegítés, mert a 33. másodpercben vérfagyasztó cselt csinált meg a tizenhatoson belül.

Úgy látszik, jó hatással vannak rá a technikailag eléggé képzett társak. Bár az edzője nem feltétlenül dicsérte volna meg, ha ez a hidegvérű csel esetleg kicsit is rosszul sül el. A Getafe csatárát, Angelt is meglephette a mozdulat, mondjuk úgy, hogy nem tudta leolvasni, mi következik.

Iniesta elfutása is jól sikerült, de olyat azért már láttunk néhányat. Persze a tizenhatoson belül kötényt ő sem gyakran ad. Mióta Coutinho megjött a Barcához, és Iniesta helye veszélybe került, minden idők egyik legjobb középpályásának formája hirtelen feljavult, az utóbbi négy meccsén kiválóan futballozott.