Visszatértek Európába az orosz huligánok: halál

2018.02.23. 02:03

A Szpartak Moszkva ultrái azért tettek róla, hogy ne csak a futballról szóljon a csütörtök este az Európa Ligában, már órákkal a meccs előtt összetűzésbe kerültek Bilbaóban a spanyol drukkerekkel. Petárdákkal és üvegekkel támadtak rájuk, az incidens pedig annyira elfajult, hogy a rohamrendőrök közbelépésére volt szükség.

A beavatkozásnál, mikor összecsaptak az orosz ultrákkal egy rendőr meg is halt: szívrohamot kapott, és hiába vitték kórházba, az életét már nem tudták megmenteni.

Eddig legalább öt embert tartóztattak le, de könnyen lehet, hogy a meccs után ez a szám nőni fog - hiába győzött ugyanis 2-1–re a Moszkva, összesítésben a Bilbao jutott tovább.

rendor2

Az orosz huligánok a 2016-os Eb idején tűntek fel Európában, Franciaországban pusztítottak, feldúlták többek között Marseille-t és Lille-t is.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Bankszámla