Árpád
-2 °C
4 °C

Van Gaal: Az MU egy bevásárlóközpont

2018.03.01. 09:32

Nem szólal meg túl gyakran mostanában Louis van Gaal, de ha igen, akkor beszól valakinek. Most épp a Bayernnek, a Manchester Unitednek és José Mourinhónak a SportBildnek adott interjújában.

Mindkét klubnál volt edző, az angoloknál Mourinho kedvéért küldték el, így most megjegyezte:

  • A Bayernhez nem menne vissza, amíg Rummenigge ott az alelnök, mert beleszól a csapat-összeállításba, és egyszer a feleségének azt mondta, „a férje újra elszúrta a kezdőt”.
  • Ettől függetlenül szereti a bajor klubot, mert két exfutballista vezeti, Rummenigge mellett Uli Hoeness, akik maguk is futballisták voltak, így értenek hozzá.
  • A Manchester United viszont a Bayernhez képest semmi, csak egy bevásárlóközpont, ahol a futball nem, csak a bevétel és a pénz számít.
  • Mourinho tiszteletlen volt Bastian Schweinsteigerrel, aki idősen érkezett a Unitedhez, de nem olyan idősen, hogy a szezon felénél elküldjék.

Van Gaalt 2016 nyarán menesztették a Manchester Unitedtől, azóta nem dolgozik. Egyszer azt mondta, nyugdíjba ment, de ez nem biztos.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?