Vendel
7 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

A szurkolókkal lapátoltatná el a havat a pályájáról a Honvéd

2018.03.03. 09:11 Módosítva: 2018-03-03 09:41:57

Érdekes felhívást tett közzé pénteken a Budapest Honvéd, melyben a szurkolók segítségét kérték a Bozsik-stadion hómentesítéséhez a ma esti Honvéd - Videoton meccs előtt.

A szurkolókat négy, kétórás etapban várják a stadionba, az oldalon található űrlapok alapján azonban egyelőre nem úgy tűnik, hogy túl sokan szeretnének tevőlegesen hozzájárulni a mérkőzés megrendezéséhez és a csapat sikeréhez, pedig még forró teát is ajánlottak a segítőknek.

Mondjuk azok után, hogy a Honvéd múlt heti, Fradi elleni veresége alatt nem bírtak magukkal a kispesti drukkerek, és intéztek egy 200 ezres bírságot a csapatuknak, ennyit azért igazán megtehetnének a szombat esti meccsért. Annyi biztos, hogy a fordulót nem halasztják el, de ha fél nyolcig nem sikerül játékra alkalmassá tenni a pályát, akkor a két klub közösen kérelmezheti a versenyigazgatóságtól a halasztást.