18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Pirotechnikával támadtak a Videoton buszára a Honvéd-szurkolók

2018.03.04. 00:00 Módosítva: 2018.03.04. 14:07

Bár a Honvéd–Videoton bajnoki mérkőzés elmaradt, így is hatalmas tűzijáték volt a kispesti kapu előtt. A szórakozás nélkül maradt hazai szurkolók egy része ugyanis azzal kárpótolta magát az elmaradt élményért, hogy a kispesti stadion kijáratához vonult, és megdobálta az ellenfél csapatbuszát.

A Videoton honlapján vasárnap megjelent közlemény szerint:

„Mint ismert, szombat este a Budapest Honvéd – Videoton FC bajnoki játékvezetői úgy döntöttek, hogy a Bozsik Stadion talaja alkalmatlan a játékra, így a mérkőzés elmaradt.

A helyszínről való távozáskor ismeretlen tettesek pirotechnikai eszközökkel megtámadták csapatunk buszát, melyen a játékosok és a szakmai stáb tagjai tartózkodtak. Személyi sérülés nem történt, de a Vidi-buszban anyagi kár keletkezett, ezért várhatóan rendőrségi feljelentést teszünk.”

Az eseményekről a Kispest-Honvéd Futball Club nevű szurkolói Facebook-oldal egy videót is feltöltött, amiből az is kiderül, hogy a görögtüzek hajigálása mellett masszív cigányozással szórakoztatták magukat a szurkolók. A videót azóta elérhetetlenné tették, de közben máshová is felkerült az interneten.

Figyelmeztetés: a videóban rasszista sértések és korhatáros kifejezések hangzanak el.

Meg persze kapott tőlük az MLSZ is, bár a szövetséggel a Videoton sem volt teljesen kibékülve. Szerintük ugyanis időben törölni kellett volna a meccset, és akkor nincs ez az egész.

Ami igaz, de talán az is egy megoldás lehetett volna, hogy a szurkolók normálisan viselkednek, esetleg időben közbeavatkoznak a rendezők.

(via Csakfoci)

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport