Árpád
-2 °C
3 °C

Akkorát fognak röhögni Mourinhón, talán el se tiltják

GettyImages-927725532
2018.03.06. 09:29

A Manchester United nagy meccsen, kétgólos hátrányból fordítva győzte le a Crystal Palace-t hétfő este az angol bajnokságban. A meccs annyira izgalmas volt, hogy azt még José Mourinho sem bírta a mostanában magára erőltetett higgadtsággal figyelni. Még régi rossz szokása is előtört belőle, dühében elrugott egy vizespalackot.

Az esetért valószínűleg megbüntetik, mert a célzás nélkül, indulatból cselekvő edző véletlenül a nézők közé rúgta a palackot. Ráadásul visszaesőként: 2016 novemberében egy ManUnited-West Hamen rúgott el ugyanígy egy kulacsot. Akkor nem talált el senkit, mégis eltiltották. Egyetlen esélye, hogy most a fegyelmi testület ülése röhögésbe fullad, miután bemutatják az esetről készült videót.

 Az edző a mérkőzés után így mentegetőzött:

"Üres volt (a palack). Egy dolog, amikor a bíró miatt van feszültség, és egy másik a játékkal természetesen járó izgalom, bármiféle agresszió nélkül, amit a lelátón is élveznek – mondta Mourino, aki arra is kitért, miért fogadta a nézők részéről is nevetés a jelenetet. – Talán szeretnek itt, mert mindig azt szoktam mondani, hogy ez a stadion és ez a közönség egyszerűen csodálatos".

Mourino a meccs végére is tartogatott egy vicces jelenetet, a lefújás után az öltözőbe vonulva elbotlott, amin a SkySport szerint egy jót mosolygott, majd viccelődött kicsit a Crystal Palace stábjával.

A Crystal Palace-Manchester United mérkőzés végeredménye 2-3 lett.

(Borítókép:  Catherine Ivill / Getty Images Hungary)

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?