Előd
7 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Petárdákkal játszottak altatót a Real Madridnak a PSG-ultrák

2018.03.06. 10:32

A Real Madrid kedd este a Paris Saint-Germainnel játszik a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében, az első meccset nyerő madridiak már a hétfő éjszakát is Párizsban töltötték. Hogy ebből mennyit sikerült aludniuk, azt nem tudjuk, de ha a PSG ultráin múlt volna, akkor nem sokat.

A párizsi szurkolók egy csoportja ugyanis éjjel felkereste a Real hoteljét, hogy előadja szerenádját, petárdákra hangszerelve. Még az sem kizárt, hogy az embertelen durrogás felhallatszott Ronaldóék hangszigetelt üveggel védett szobájába.

Az efféle vendéglátásnak természetesen régi hagyománya van a futballban, az utóbbi idők legemlékezetesebb zavaróakcióját a peruiak hajtották végre, akik a légierő gépeit gyakorlatoztatták a világbajnoki pótselejtezőre érkező újzélandiak szállodája felett. Tovább is mentek.

A Real Madrid viszont még némi esetleges alváshiánnyal is sokkal esélyesebb a továbblépésre, mivel az első mérkőzés 3-1-es hazai sikert hozott Madridban. A párizsiak pedig azóta elvesztették Neymart is, jó hír viszont, hogy Mbappé, Pastore és Marquinhos felépült sérüléséből, és akár kezdhet is kedd este.