Lukács
9 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Most megyünk, és eltemetjük a csapattársunkat

2018.03.08. 13:22

Érzelmekkel teli interjút adott a Tottenham-Juventus BL-meccs után szerda este Giorgio Chiellini, a győztes Juve csapatkapitánya.

Angolul értékelte a meccset és a sikerüket, majd a BT Sports riportere rákérdezett a vasárnap elhunyt Davide Astorira, aki Chiellinivel és sok másik Juve-futballistával együtt játszott a válogatottban.

Ugye neki ajánljátok a sikert?

Chiellini összeszedte magát, és bár közben többször elcsuklott a hangja, végigmondta, amit szeretett volna.

Igen, neki ajánljuk, nem csak ezt, mindent. Sokat sírtam már, nagyon nehéz volt a meccsen koncentrálni. Nagyszerű játékos volt, a szívünkben élni fog, és holnap elmegyünk a csapattársaimmal, és utolsó útjára kísérjük... Nagyon nehéz ez az egész, de folytatnunk kell az életünket, és az emlékének mindig pozitív érzelmeket kell felidéznie bennünk, mert ő mindig mosolygott. A szívünkben mi is mosolyogni akarunk.

Astorit Firenzében temetik csütörtök délután, a városban tízezrek kísérték a koporsóját. A Gazzetta.it közvetít a helyszínről, itt ön is nézheti.