Vendel
7 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Megindult az őrület Neymar körül

2018.03.09. 16:11

Már év elején írtunk róla, hogy a Neymar-Madrid-szál valós, azaz hogy a PSG szupersztárja azon van, hogy előbb vagy utóbb, de a Real Madridban kössön ki. A párizsiak BL-égése után - épp a Real intézte el őket 5-2-vel - a pletykák újra előjöttek, és már többnek is tűnnek azoknál.

A madridi AS című lap úgy tudja, múlt héten Párizsban találkozott Neymar apja a madridiak két ügyvédjével, hogy előkészítsék fia átigazolását. Az újság konkrét számot is említ, a deal

400 millió euró lenne.

Nem tudni pontosan, hogy ez csak maga a transzferdíj vagy benne van már Neymar páréves fizetése is, de mivel a Barcelonából nyáron 222 millióért vitte el a PSG, valószínűbb hogy ez csak a 26 éves futballista vételára.

Hogy teljes legyen az őrület: a barcelonai Mundodeportivo viszont arról tud, hogy Neymar a Barcába kéretzkedne inkább vissza. Sorolják az okokat: megbánta a párizsi lépést, nincs jóban ottani csapattársaival - ami eléggé hihető, annyira kivételeznek vele -, hiányoznak neki Messiék, akikkel ellenben továbbra is jóban van.

A visszatérésre viszont nem most nyáron, hanem egy év múlva kerülne sor, mert előbb nem tud kiugrani a párizsi szerződéséből.

Neymar és orvosa Brazíliában
Neymar és orvosa Brazíliában

Gyorsan felmerül a kérdés, visszavenné-e a Barcelona? Egyelőre csak azt tudni, amit a Mundo olvasói gondolnak: szavazásukon 68 százalék szerint nem kell ismét a Barcának Neymar, a maradék 32 százalék viszont visszafogadná.

Lényeg a lényeg, az igazolási hajsza elindult, a következő hónapokban vagy egy bő évben sokat fogunk még a brazil távozásáról hallani.

Neymar jelenleg sérült, úgy két hónapot kell kihagynia, otthon, Brazíliában lábadozik. Nem kizárt az sem, hogy csak a vébére tér vissza.