Edit
9 °C
26 °C
Index - In English In English Eng

Megszületett Messi harmadik gyermeke

2018.03.10. 14:20

A spanyol bajnokságot vezető FC Barcelona nem számíthat Lionel Messi játékára szombat este a Málaga elleni idegenbeli mérkőzésen a spanyol labdarúgó-bajnokság 28. fordulójában, mivel gyermeke születésénél akart ott lenni. A katalán klub közleménye szerint az ötszörös aranylabdás argentin csatár személyes okok miatt az utolsó percben döntött úgy, hogy nem utazik el a csapattal. Helyét a keretben a kolumbiai válogatott középhátvéd, Yerry Mina veszi át.

A Clarín című argentin hírportál aztán arról számolt be, hogy egy barcelonai klinikán megszületett a labdarúgó fia, aki a Ciro nevet kapta, az énekes Andrés Ciro Martínez iránti tiszteletből. A hírt a sportoló egyik családtagja megerősítette a lapnak és azt közölte, hogy minden rendben zajlott.

Ezzel a fotóval jelentette be Messi a hírt Facebookon.
Ezzel a fotóval jelentette be Messi a hírt Facebookon.
Fotó: Lio Messi / Facebook

Korábban is írtak a spanyol lapok arról, hogy Messi döntése összefüggésben volt azzal, hogy feleségével, Antonella Roncuzzóval erre az időszakra várta harmadik gyermekük születését. Messinek eddig két fia volt, az ötéves Thiago és a kétéves Mateo. 

A Barcelona - amely 20.45-kor lép pályára Málagán - előnye 27 forduló után 8 pont az Atlético Madrid és 15 a címvédő Real Madrid előtt. (MTI)