Lukács
9 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Brazíliába megy a PSG-tulaj, hogy beszéljen Neymarral

2018.03.12. 09:46

A héten Brazíliába utazik a lábadozó Neymarhoz Nasser Al-Khelaifi, a PSG elnöke, írja a madridi sajtó.

Az útnak két célja van:

  • megnézni, hogy van a szupersztár sérült lába
  • kideríteni, mennyire akar a Real Madridba szerződni.

Pénteken merült fel az eddigieknél sokkal konkrétabban, hogy Neymar menedzsmentje azon dolgozik, hogy Madridba igazoljon a futballista, az apja állítólag már tárgyalt is a spanyolok ügyvédjeivel. De felmerült egy Barcelona-szál is.

Neymar törött lábközépcsontját megműtötték, két-három hónapot kell kihagynia, Al-Khelaifi azt is tudni akarja, visszatér-e még ebben a szezonban a PSG-be, vagy már csak a világbajnokságon láthatjuk játszani. Könnyen lehet, hogy már a brazil válogatottra fog tartalékolni, mivel a PSG-nek fontos meccse nem maradt az idényre.

Van egy Ligakupa-döntőjük a Monacóval március 31-én, addig kizárt, hogy meggyógyuljon a lába, míg a Francia Kupában a Caennal játszanak elődöntőt április közepén. A döntőben két harmadosztályú párharcának a győztese várna rájuk.