Etelka, Aletta
-5 °C
0 °C

Neymar Sr. szűkszavúbban nem is erősíthette volna meg fia jövőjét

2018.03.14. 01:43

Ahogy írtuk, Brazíliába utazott a PSG elnök-tulajdonos, Nasszer Al-Khelaifi, hogy tájékozódjon szupersztárja, Neymar lábadozásáról és jövőbeni terveiről, azaz hogy hol képzeli el karrierjét nyártól. Találkoztak is kedden, a sejk beszélt a játékossal és az apjával, Neymar Sr.-ral, aki fia ügynökeként is dolgozik.

A fejleményekről sajtótájékoztatón számoltak be, amit a Sao Paulo melletti Neymar Intézetben tartottak, és témája nem kifejezetten Neymar jövője volt. Valószínűleg ezért meséltek csak néhány szóban arról, mi lesz Neymarral a nyáron.

"Neymarnak van jelene és van jövője a PSG-ben"

- mondta az idősebb Neymar.

A spanyol és az angol források szerint innen máris Al-Khelaifi vette át a szót.

Neymar boldog, nagyon motivált és alig várja, hogy visszatérjen a PSG-be, amilyen gyorsan csak tud. Minden erejével azon van, hogy amint lehet, visszajöjjön. Jó bőrben van.

Al-Khelaifi és Neymar Sr.
Al-Khelaifi és Neymar Sr.

Ami utóbbi megállapítást illeti, úgy tudni, Neymar már rá tud állni műtött lábára, és képes terhelni jobb bokáját.

Arról, hogy a visszatérés mikor történhet meg, nem beszéltek. Előzetesen azt mondták, Neymarnak 6-8 hetet kell kihagynia, így április közepén, május elején játszhat újra, legjobb esetben. A klubszezon még tartani fog, szóval ha minden igaz, még látjuk ebben az idényben a párizsiaknál.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!