Árpád
-2 °C
4 °C

Az időzítés magasiskolája: kitüntették Bernd Storckot

2018.03.15. 20:22 Módosítva: 2018-03-15 20:23:12

Áder János, Magyarország köztársasági elnöke nemzeti ünnepünk alkalmából a Magyar Érdemrend középkeresztje polgári tagozata kitüntetést adományozta Bernd Storcknak, a magyar labdarúgó-válogatott korábbi szövetségi kapitányának.

Az indoklás szerint Berndt Strock a magyar labdarúgó-válogatott élén végzett kiváló, többek között a csapat 2016. évi Európa Bajnokságon való sikeres szereplését eredményező munkája elismeréseként kapta meg a kitüntetést.

A kitüntetés jogosságát nem vitatva egy kicsit furcsának találjuk az időzítést. Mintha egy kicsit elkéstek volna vele, mint felcsúti hátvéd a becsúszással. Talán szerencsésebb lett volna az Eb után odaadni a keresztjét a volt kapitánynak, főként, hogy leginkább azért kapta, és nem az utána mutatott produkcióért, ami lényegében a nullával volt egyenlő, és a távozásához vezetett. Akkor azt is elkerülhették volna, hogy egy olyan évet követően kapja meg a kitüntetést, amikor az általa vezetett válogatott kikapott Andorrától.

(via MTI)

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?